Tips: Onlinebingo

Även om det är allra första gången du spelar bingo överhuvudtaget är det inte särskilt svårt att spela online. Det finns idag en mängd olika sidor där man kan spela bingo på nätet, de flesta av dem erbjuder en grundlig genomgång av spelet och att man kan provspela gratis.

En del har till och med en något de kallar ”Bingoskola”. Dessutom har flera bingosajter en mycket bra kundsupport på svenska som du lätt kommer åt som medlem.

Här kommer en liten lista på användbara tips för att spela bingo på nätet:

Tips 1: Det finns flera olika varianter av bingo och bingosajter med olika utseende, välj en sajt som har ett utbud och utseende som passar just dig. Det kan vara bra att prova några olika innan du bestämmer dig.

Tips 2: Tänk på att det går att spela gratis/för låtsaspengar på de flesta bingosajter, det är ett ypperligt sätt att prova på just den sajten.

Tips 3: När du köper brickor kan du öka dina vinstchanser genom att flera åt gången. Eftersom att du nästan överallt kan välja att datorn ska sköta spelet åt dig är det inga problem att hänga med och ha koll på alla samtidigt.

Tips 4: Tänk på att även om du väljer mellan spelen på samma bingosajt kan de ha olika priser på bingobrickorna i respektive spel och omgång. Därför är det alltid bra att kolla vad brickorna kostar innan du spelar.

Tips 5: Välj en sajt där du kan se vilka spel som har vilken jackpot och hur många spelare som anslutit sig redan. Ett bra exempel på detta är Mariabingo som alltid visar den informationen i spellistan där du väljer vilket du vill delta i.

Tips 6: Ha koll på ditt spelkonto, även om det känns som att du har vunnit, jämför med hur mycket du har spenderat på brickor och så vidare.

Tips 7: Till sist, ha kul när du spelar! Bingo ska vara roligt och spännande att hålla på med.