Spela här!

Det finns som sagt flera hundra olika bingosajter på nätet, flertalet är svenska eller finns att tillgå på det svenska språket. Här presenterar vi en lista över de bingosajter som vi gillar och berättar kort om varje:

Betsson bingo

Här kan du både spela bingo och chatta i bingochatten, du får 100 % insättningsbonus på första insättningen. Här finns de roligaste bingospelen du kan förgylla din dag med, prova på allt från Mönsterbingo till Multibingo.

Maria bingo

Maria bingo erbjuder bingo och ett stort community inriktat på kvinnor, här spelar du bingo online med dina väninnor och umgås samtidigt. Maria bingo erbjuder det största bingo-communityt i världen för kvinnor och har allt från 75-bollarsbingo till Mönsterbingo.

Best bingo

Best Bingo erbjuder en riktigt bra upplevelse när du spelar bingo på nätet. Deras sida används främst av svenska spelare men det går även att välja det språk och den valuta som du själv vill ha. Tycker du om att spela lotto så kommer du att älska att spela bingo på Best Bingo. De erbjuder inte bara stora jackpots, fantastiska kampanjer och massor av olika spel utan även chatt, spelautomater och keno.

Min bingo

Att spela bingo online med Min Bingo kan vara både kul och spännande. Det är dessutom ett bra och roligt sätt att möta nya människor samtidigt som du kan vinna stora pengar. Med Min Bingo kan du alltid känna dig trygg och säker i ditt spelande eftersom de erbjuder en säker bingo sajt med säkra betalningar.

Expekt bingo

Den här sidan trycker mycket på spänning i vardagen och att det ska vara roligt att spela Bingo på nätet. Här kan du pröva lyckan i chattspel, sidospel eller i en mängd olika Bingospel med dagliga Jackpottchanser. Du kan även här umgås med vännerna i något av chattrummen. Allt är öppet dygnet runt.